Over ons

Mephistow (spreek uit [mefistoo]) organiseert events en groepsactiviteiten in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Door zijn specifieke aanpak en sociale contacten zorgt Mephistow niet alleen voor de nodige ontspanning maar ook voor het bevorderen van de contacten met locale bedrijven en openbare organisaties.


Onze activiteiten

Hieronder een greep uit onze voornaamste activiteiten. Klik hier voor sfeerbeelden van vorige activiteiten.

Mephistow.Events

De meest bekende events zijn de Duvel Deluxe party en de Comedy Night.
In het verleden heeft Mephistow reeds grote namen kunnen boeken voor de diverse Comedy Nights (onder andere Nigel Williams, Han Solo, Bert GabriŽls, Philippe Geubels, Xander De Rijcke, Jan-Bart De Meulenaere, Gunther Lamoot, Steven Mahieu, Gili, Philippe Geubels) en Duvel Deluxe (onder andere Buscemi, Pat Krimson, Dirk Stoops, DJ Wout, Zohra).
Klik hier voor informatie over de eerstvolgende events.

Mephistow.Soccer

Mephistow.Soccer kan rekenen op 16 spelers waarvan er 6 ŗ 8 aan de aftrap komen. Spelers en supporters komen na de wedstrijd samen voor het belangrijkste deel van de avond: de nabespreking...
De wedstrijden in zowel de Winter- als Zomercompetitie worden gespeeld in de sporthallen van Markegem, Sint-Baafs-Vijve en Ooigem, soms 2 per week. Er wordt gestreden voor een plaatsje in de A-B-C of D-reeks.
Daarnaast speelde Mephistow.Soccer ook reeds mee in het Brusselse zaalvoetbaltornooi van Studentenvereniging Aloisiana in Brussel.
Klik hier voor info, kalender en laatste uitslagen.

Mephistow.Snow

Een zeer gesmaakte terugkerende winteruitstap naar een ski oord.
Contacteer ons voor meer info over vertrekdata.


Wat voorafging

Er was eens ...

Mephistow is ontstaan uit een groep sportieve jongeren met organisatietalent, boordevol ideeŽn en enthousiasme. Omdat ze al eens graag in hun vrije tijd een balletje wilden trappen, kwamen ze in 2001 op het idee om een nieuwe ploeg op te richten in de minivoetbalcompetitie van Hernieuwenburg in Wielsbeke. Mephistow.Soccer was geboren. Ttwee jaar later speelde Mephistow.Soccer al ei zo na kampioen in zijn reeks, en het jaar erop kwamen we al uit in de A-reeks van de competitie. Om de kosten te kunnen financieren, moesten ze natuurlijk op sponsorjacht... Met hun studentikoze roots kwamen ze al vlug op het idee om fuiven en activiteiten te organiseren. Samen met Mephistow-Soccer zag dus ook Mephistow.Events in 2001 het levenslicht.

...en van het een kwam het ander...

Met een zelfgebouwde "Duvelstand" stond Mephistow.Events reeds op menig locatie (Wielsbeekse feesten, Hondenzwemming Sint-Baafs-Vijve, Kerstmarkten,...). Ondertussen is dit geŽvolueerd naar een heuse party en is het Duvel-Deluxe event het uitgangbord van Mephistow geworden. Daarnaast werd ook de culturele toer opgetrokken met brouwerij -en stadsbezoeken (Reims, Brussel, Oerbier, Poperinge, Duvel zelf, Roomer Gent, en natuurlijk de Europese uitstapjes van den Essevee), Er kwamen weekendtrips, verre en minder verre uitstapjes, skireizen (Tignes, Avoriaz, Trois Vallťes, La Plagne...) en tal van tornooien werden geŲrganiseerd. Verder werden verschillende kwissen, wedstrijden (in 2003 was Mephistow een uur lang op Studio Brussel), grootse barbecuŽn (met meer dan 150 eetlustigen) en natuurlijk heel wat feestjes.

... met uiteindelijk de oprichting van Mephistow BVBA.

De vereniging barstte na 7 jaar volledig uit haar voegen, en een statutaire aanpassing drong zich op. In 2008 brachten 4 enhousiaste mensen van het eerste uur het nodige kapitaal bijeen om Mephistow als vennootschap te stichten. Met deze kapitaalinbreng is Mephistow nu beter gepositioneerd om aan de vele sympathisanten, deelnemers aan activiteiten en sponsors te kunnen voldoen.

Stelselmatig wordt op zoek gegaan naar meer partners en sponsors om zo het aanbod aan activiteiten te kunnen uitbreiden.
Klik hier om onze huidige lijst van partners en sponsors te raadplegen.

Mephistow4Life!

Door intensief samen te werken met diverse serviceclubs (Fifty One Juniors De Gavers, Fifty One Kortrijk, JCI Waregem, (Jong) Unizo Waregem en Leo's Waregem) vloeit een groot deel van onze inkomsten terug naar de mensen, en draagt Mephistow zijn steentje bij voor het goeie doel!


Contactgegevens

Mephistow logo

Mephistow bvba
Wilgendreef 29
8790 Waregem
BelgiŽ
Tel: 056/605972
info@mephistow.be


Er was eens ...

Klik hier voor sfeerbeelden